Onze Arrangementen

Ontdek onze leuke arrangementen en laat je verrassen

Slapen bij de broers

Dit arrangement hebben wij samen met Dirk en Marianne Hop. U raadt het al! Dirk is de broer van Henk en samen met Marianne runt hij sinds april 2016 B&B Johannesberg in Oldebroek.

Het arrangement is alleen geldig van maandag tot vrijdag en bestaat uit:
2 nachten slapen bij broer Dirk en 2 nachten slapen bij broer Henk. Als u bij broer Dirk slaapt, brengt u een bezoek aan het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem en krijgt u op één van de avonden een warme maaltijd van Marianne.

Als u bij broer Henk slaapt, brengt u een bezoek aan het Stadsmuseum in Harderwijk en 1 avond kookt Saskia voor u.

U mag zelf kiezen bij wie u het eerste slaapt.

Tip! De afstand tussen onze b&b’s is 26,6 km.

Dit arrangement is inclusief ontbijt, 2x diner, entree voor beide musea en toeristenbelasting.

Bij de Broers

Bij de Broers

HOTTUB Prive Wellness Deluxe

Zie je het al voor je ? Heerlijk een paar dagen samen ontspannen…

U verlijft 2 nachten in onze b&b. Tijdens uw verblijf krijgt u beide een ontspanningsmassage van 1 uur in uw eigen kamer.
Daarna kunt u heerlijk genieten in de hottub tijdens een prachtige zonsondergang of juist een heldere sterrenhemel.

Er hangen badjassen, slippers, handdoeken en wij zorgen voor iets lekkers terwijl u in de hottub zit.

Vraag tijdig naar de beschikbaarheid!

Bij een verblijf vanaf 2 overnachtingen is de hottub is ook los te boeken voor € 50,- (op basis van beschikbaarheid).

Vriendinnen arrangement

Ontspannen in de TUB

Culinair Verwennen & Slapen

Een puur en persoonlijk arrangement. Echt een belevenis! Na kennismaking bij de b&b, wordt u opgehaald en naar het restaurant gebracht. Culinair genieten en worden verwend en dan ook nog worden thuisgebracht. Eén nacht landelijk slapen en na een goed ontbijt voldaan vertrekken.

Restaurant Basiliek ligt aan de Vischmarkt in Harderwijk. De naam Basiliek doet het voormalige Agnietenklooster eer aan, met de oude gewelven, de hoge zwarte staldeuren en Romaanse ramen met modern glas-in-lood. Binnen de ruwe bakstenen muren dineert u in een ontspannen sfeer. En wellicht spreekt u de gastheer persoonlijk! Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te genieten van een 5 of 9 gangen menu dat start met een bruisend aperitief, vergezeld van tafelwater, een wijnarrangement en koffie met friandises.

Dit arrangement bieden wij aan op basis van beschikbaarheid in zowel de b&b als het restaurant.

En mocht u het arrangement willen verlengen met één of meerdere nachten, dan is dat natuurlijk mogelijk!

Culinaire verwennerij

Culinair

Sloep & Slapen

Je slaapt 2 nachten in onze b&b en op 1 van deze 2 dagen vaar je heerlijk relaxed met een sloep (middag, dag of avond) in de omgeving van Harderwijk, op het Wolderwijd of het Veluwemeer. Een heerlijke manier om samen, met je gezin, of met vrienden tijd door te brengen op het water en je batterij weer op te laden.

Je vaart met een Topcraft 605 Tender, Oudhuijzer 570 Tender of Oudhuijzer 575 Luxury. Hiervoor heeft u geen vaarbewijs nodig.

Dit arrangement is te boeken in de maanden April tot Augustus.

De voorwaarden voor het sloep varen vind je op www.bb-bootverhuur.nl

Mocht je dit arrangement boeken, dan ligt er ook nog iets leuks voor je klaar in de boot voor onderweg!

Vriendinnen arrangement

Ontspannen op het water

Vriendinnen

Zin om met een paar vriendinnen wat creatiefs én actiefs te doen, inclusief lunch, diner en overnachting? Samen met Kunstsalon Wit hebben we een leuk arrangement samengesteld.

Onder begeleiding van beeldend kunstenares Brenda Huuskes gaan jullie een koe beschilderen van papier-maché. Na drie uur creativiteit gaan we lunchen, zodat we daarna met een gevulde maag aan een wandeling kunnen beginnen.

Bij terugkomst staat er iets lekkers klaar en is er gelegenheid om een boek te lezen of lekker bij te kletsen. Voorin de avond zal er een maaltijd voor jullie worden bereid, waarna de avond vrij is om zelf in te vullen. Er is genoeg te doen in de omgeving. Uiteraard kan je ook in de gezellige woonkamer/-keuken blijven om heerlijk met je vriendinnen verder te kletsen.

Na deze leuke dag kruip je lekker onder de wol in één van onze kamers. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor jullie klaar.

Minimale deelname is 5 personen, maximaal 10 personen.

Natuurlijk is het mogelijk om een nacht extra te boeken om zelf Harderwijk en omstreken te verkennen of om gewoon te relaxen op onze heerlijke locatie.

Vriendinnen arrangement

Vriendinnen

Liefde aan de Brink

Na een dag vol emoties en feest zullen wij er alles aan doen om jullie een heerlijk verblijf te bezorgen. Kaarslicht, Bubbels en een heerlijk ontbijt, en gebruik van de hottub

Uitchecken mag tot 13.00 uur!

(Dit arrangement is ook te boeken indien u een huwelijksjubileum te vieren heeft).

Just married arrangement

Bruidssuite


Copyright © Logeren aan de Brink 2017